Sok z zielonych części buraka**** (liofilizowany świeży) 100 mg
Stabilizowane otręby ryżowe 67 mg
Korzeń żeń-szenia syberyjskiego*** (liofilizowany świeży) 67 mg
Grzybnia reishi**** (liofilizowana świeża) 33 mg
Grzybnia kordyceps**** (liofilizowana świeża) 33 mg
Owoc aronii**** (liofilizowany świeży) 33 mg
Korzeń/kłącze imbiru**** (liofilizowany świeży) 17 mg
Owoc papryki cayenne**** (liofilizowany świeży) 7 mg
Witamina E (bursztynian D-alfa-tokoferylu) 100 IU 67,3 mg / 561*
Witamina C (L-askorbinian wapnia, magnezu, cynku) 66,7 mg / 83*
Magnez (tlenek, cytrynian L-askorbinian magnezu) 66,7 mg / 18*
Wapń (węglan, cytrynian, L-askorbinian wapnia)** 33,3 mg / 4*
Kwas pantotenowy (D-pantotenian wapnia) 16,7 mg / 278*
Tiamina (witamina B1, monoazotan tiaminy) 16,7 mg / 1518*
Ryboflawina (witamina B2) 16,7 mg / 1193*
Niacyna (witamina B3, amid kwasu nikotynowego) 16,7 mg 104*
Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny) 13,3 mg / 950*
Inozytol 13,3 mg
Cholina (dwuwinian choliny) 6,7 mg
Bioflawonoidy cytrusowe 6,7 mg
Cynk (diglicynian cynku) 6,7 mg / 67*
Koenzym Q10 (ubichinon) 6,7 mg
Kwas alfa-liponowy 6,7 mg
Żelazo (diglicynian żelaza) 3,3 mg / 24*
Naturalny beta-karoten/mieszanina karotenoidów 2,7 mg
Mangan (diglicynian manganu) 1 mg / 50*
Miedź (glukonian miedzi) 0,83 mg / 83*
Likopen [z ekstraktu pomidorowego] 667 μg
Witamina A (palmitynianretinylu) 1667 IU 500,7 μg / 63*
NAZWA WAGA
Bor (boran sodu) 333,3 μg
Kwas foliowy (L-metylofolian wapnia) 133,3 μg / 67*
Jod (jodek potasu) 100 μg / 67*
Biotyna (D-biotyna) 66,7 μg / 133*
Astaksantyna (z alg Haematococcuspluvialis) 66,7 μg
Chrom (pikolinian chromu) 50 μg / 125*
Witamina B12 (metylokobalamina) 50 μg / 2000*
Selen (L-selenometionina) 33,3 μg / 61*
Witamina K (menachinon [z ciecierzycy]) MenaQ7®** 6,7 μg
Witamina D (cholekalcyferol [z porostów]) 133 IU 3,3 μg / 66*
* % Referencyjnych Wartości Spożycia.
** Produkt nie jest istotnym źródłem wapnia i witaminy K (poniżej 15% RWS).
*** W uprawie możliwe było użycie wyłącznie pestycydów i nawozów wymienionych w rozporządzeniu UE Nr 889/2008.
*** W uprawie możliwe było użycie wyłącznie pestycydów i nawozów wymienionych w rozporządzeniu UE Nr 889/2008. *** W uprawie możliwe było użycie wyłącznie środków ochrony roślin i nawozów dopuszczonych przez USDA NOP.